NOLOXBOX noloxbox

ONDERSTEUNING, COACHING, PROMOTIE

WAT KUNNEN WE VOOR JOU DOEN?

EEN CD (SINGLE) OPNEMEN & UITBRENGEN VIA NOLOXBOX?

Muziek op cd uitbrengen is voor veel artiesten een droom. Tegelijkertijd een vrij kostelijke onderneming waarbij bijna per defenitie meer komt bij kijken dan verwacht. Tenminste: als je het goed wil doen.

NOLOXBOX doet beroep op 30 jaar eigen ervaring in de muziekwereld om de klanten een eerlijk en degelijk product af te leveren dat de investering waard is. We maken er een punt van om onze producties zo goed mogelijk te leveren en betrekken hierbij onze klanten  realistisch, adviserend en coachend. Wat we niet kunnen realiseren, gaan we niet beloven.

We bieden de mogelijkheid aan om via NOLOXBOX als onafhankelijk label een product op de markt te brengen. Maar voordat we deze stap zetten, vragen we dat betreffende artiest volledig in orde is met SABAM. Ook daarbij kunnen we helpen. We vinden het belangrijk dat onze producten volledig conform de wettelijke norm zijn inzake auteurs- en aanverwante rechten.

De feitelijke persing van een cd kan eveneens via ons worden opgevolgd. Deze opdracht wordt uitbesteed aan een gespecialiseerde firma. De bijhorende kosten zijn uiteraard voor de klant.

BELANGRIJK OM WETEN: muziek moet zijn weg vinden naar organisatoren, radiomakers en andere media. Wij kunnen helpen, maar of het daarom ook wordt opgepikt is niet te garanderen. Wij engageren ons naar eigen kunnen. Meer info binnenkort in de blog-topics.

 

ONDERSTEUNING BIJ DE PROMOTIE VAN JE ACT OF PRODUCT

NOLOXBOX kan beroep doen op een zeer groot netwerk binnen de muziekscene. Er zijn actieve contacten met diverse (internet)radio's, pluggers, (beroeps)muzikanten en organisatoren. Daarnaast hebben we goede contacten met de regionale pers (Meetjesland, Gent). Ondanks het korte bestaan van onze firma kunnen we spreken van een goede reputatie, wat ervoor zorgt dat 'onze' artiesten of producten doorgaans de interesse van betrokken partijen opwekken.

Klanten die via ons ondersteuning bij het lanceren van hun act of een product wensen, kunnen ervoor kiezen om beroep te doen op ons netwerk en/of er deel van te worden, mits duidelijke afspraken en wederzijds akkoord. We kunnen helpen bij het vinden van kansen (optredens, contacten leggen) en administratieve zaken (boekingen, contracten). Deze diensten worden beschouwd als extra of losstaande opdrachten waar budget voor nodig is. De klant bepaalt zelf welk wat hiervoor kan worden uitgetrokken.

Wij beschouwen onszelf echter NIET als een management- of boekingskantoor, maar wel als een mogelijke tussenstap waarbij we betreffende artiesten op weg helpen en/of aanvullen bij hun eigen engagement. Meer info? Stel je vraag via info@noloxbox.be.

BANDS & ARTIESTEN

WOESTEN!?

Woesten?! grijpt terug naar de onmacht en de liefde van Gorki, Noordkaap, De Mens, Tröckener Kecks en The Scene. Ze mengen in eigen composities de ziel van hun idolen gepaard met occasionele covers van hun helden. Dit jaar in de kijker met het project Waterlander: een full-cd + een zwart/wit 'rockumentaire'. Meer informatie.

SKYBLASTERS

Zonder twijfel de meest succesvolle reggae-band in de Belgische muziekgeschiedenis. Ze vieren dit jaar de 30ste verjaardag van hun eerste album Skyblasters Live met een nieuw live album in de huidige formule die ze zelf als acoustic-power omschrijven en bijhorende optredens. Meer informatie.

IN SAMENWERKING MET & VIA NOLOXBOX TE BEREIKEN

HANS, DE ROB, DE RAF, DE RONDER & DE ROOVER

Bizar gezelschap met een al even bizarre muziekkeuze en manier van uitvoeren: onverwachte covers uit de jaren '70, '80, '90 en '00 in een originele (semi) akoestische versie. Geschikt voor zowel kleine als grote podia.
Meer informatie.

VANOVERDIJZERS

Een band die bewijst dat het Meetjeslands dialect (meer bepaald het Eeklo's) zich uitstekend verleend als leidraad door de meest uiteenlopende muziekgenres. Herkenbare verhalen en verhaaltjes, gebaseerd op ervaringen van de zanger, vervat in aanstekelijke songs met een hoog meezing-gehalte. Meer informatie.

PATRICK MORENO

Gentleman-zanger Patrick Moreno staat na meer dan 25 jaar terug op de planken met een stem die gerijpt is als een goede fles wijn. Op het programma: Engelstalige en Nederlandstalige crooners, evergreens en het populaire lied zonder in het schlager-genre te stranden. Meer informatie.

ACE & THE JOKERS

Er zijn coverbands en dan is er ook nog Ace & The Jokers. Al meer dan 20 jaar actief op grote en kleine podia met een wervelwind aan one-hit-wonders, meezingers en een ongeëvenaarde performance vol show, vuurwerk en kitsch. De focus ligt op de periode van 1975 tot 1986. Meer informatie.

THIERRY SEGERS

Een ambiance-maker pur sang met een repertoire van populaire Nederlandstalige hits. Après-ski, dance-versies, meezingers. Ideaal voor (volks)feesten, verjaardag-shows en schlager-festivals waar het dak er af mag/moet.
Meer informatie.

© 2017 NOLOXBOX - alle rechten voorbehouden