NOLOXBOX noloxbox

PATRICK MORENO

INFO-FICHE

CONTACT-INFO

Info & boekingen: NOLOXBOX

Website: www.patrickmoreno.be

Facebook - You Tube

Foto's op deze pagina © Vlaamse Muzieksite

BETROKKENHEID NOLOXBOX

  • boekingen optredens (contact, administratie)
  • externe communicatie (radio, tv, pers, social media)
  • audio-opname (cd, singles, demo's, live)
  • bewerking live-banden (medleys, instrumentale versies)
  • video-clips (live, promo & video)
  • website (aanmaak & onderhoud)
  • grafisch ontwerp (folder, cd-hoezen)
  • stem-coaching
  • ondersteuning registraties Sabam

BIOGRAFIE / DISCOGRAFIE

Patrick De Wever (°1966) wordt al op zeer jonge leeftijd gebeten door de muziek-microbe: hij groeit op in een gezin die in een eigen feestzaal evenementen organiseert voor een iets ouder publiek.

Hij start zijn muzikale carrière als huis-dj, maar neemt al snel de stap naar bescheiden optredens waarbij hij een repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige crooners brengt. Gaandeweg bouwt hij een set op van nummers uit de jaren '50, '60 en '70.

Een deelname aan de Soundmixshow in 1989 brengt hem in het professionele circuit. Hij mist nipt een finale plaats, maar afgaande op winnaar Helmut Lotti en andere deelnemers zoals Sanne en Dana Winner, kan dit niet als een schande worden aanzien. Zijn deelname levert hem een platencontract voor drie singles op. Eén ervan, het nummer Geef me nog een kans, wordt speciaal voor hem gecomponeerd door Marijn Devalck.

Patrick is op dat moment 24 jaar en moet de keuze maken tussen muziek of een carrière als traiteur. Hij kiest het laatste. De muzikale droom wordt voor onbepaalde tijd op pauze gezet.

In 2016, meer dan 25 jaar later, beslist Patrick om ter gelegenheid van zijn aankomende 50ste verjaardag opnieuw op het podium te stappen. De combinatie van zijn bedrijf en optreden als zanger blijkt nu wel een haalbare kaart te zijn.

Onder impuls van het enthousiaste publiek en zijn familiale omgeving, gaat hij nog een stap verder: een oude gekoesterde droom om ooit een full-cd uit te brengen wordt realiteit.

De cd Altijd wel geweten wordt ingeblikt bij Noloxbox. het is een verzameling van 10 crooners en 2 eigen composities. Een pronkstuk is Het kan niet zijn, een eigen bewerking van het origineel waarvoor de uitdrukkelijke toestemming van zowel het management als Will Tura zelf wordt gegeven.

De uitgetrokken singles kunnen op veel bijval rekenen op (internet)radio en de clip van Vakantie in de bergen haalt meerdere weken de Nederlandse televisiezender TV Oranje.

Patrick Moreno treedt op als solo-artiest (al zijn er voornemens om in 2017 ook met een live-band aan te treden) en is een ideale entertainer voor een iets ouder publiek dat opgaat in een nostalgische terugblik op evergreens, crooners en andere hits uit de vorige eeuw.

© 2017 NOLOXBOX - alle rechten voorbehouden