NOLOXBOX noloxbox

THIERRY SEGERS

INFO-FICHE

BIOGRAFIE / DISCOGRAFIE

Thierry Segers stond al op zijn achtste op het podium show te geven: een kind dat gebeten was van de muziek-microbe. Onder impuls van zijn omgeving werd het voor hem een echte hobby en een droom om er ooit van te leven.

Op zijn 24ste liet hij zich overhalen om deel te nemen aan Idool 2011 (VTM). Het maakte hem in één klap BV, maar niet omwille van zijn prestatie (die hij overigens zelf ondermaats vond wegens slechte voorbereiding). De jury maakte hem met de grond gelijk, de beelden gingen viraal. Er werd 'een stempel op het voorhoofd' gezet die vrijgeleide gaf naar een digitale schandpaal waarbij tal van anonieme berichten het leven van Thierry letterlijk verpesten. Schandalig is een toepasselijke term.

Die onterechte reputatie bleef hem op de één of andere manier achtervolgen, tot wanneer hij een drietal jaar terug uitpakte met de single Recht Door Zee, het resultaat van hard werken en zich laten coachen. De grootste criticasters werden de mond gesnoerd toen bleek dat de track zelfs nummer één haalde in de tip-parade van Family-radio.

Eind 2016 bracht hij een waardige opvolger uit: Engel, een originele compositie in samenwerking met Noloxbox. Het nummer werd en wordt bijzonder goed onthaald door pers en internet-radio.

Bij optredens heeft Thierry eveneens zijn spoor gevonden: een doordachte setlist waarin ambiance  en entertainment centraal staan. Het leverde hem onder meer een plaats op bij Rijversfestival (Zomergem) en een selectie voor optredens in Blankenberge aankomende zomer. Ook binnen het circuit van Vlaamse artiesten is hij een graag geziene gast.

Eind dit jaar (15 december 2017) organiseert hij ter gelegenheid van zijn 30ste verjaardag een festival in Den Artiest (Veldegem) met een aantal grote namen uit het Vlaamse circuit.

Thierry is een doorzetter die zich al lang niet meer laat ontmoedigen door Idool 2011. Hij heeft de feedback een plaats gegeven en eruit geleerd. En dat is te merken bij optredens wanneer de zoveelste polonaise wordt ingezet.

 

CONTACT-INFO

Info & boekingen: Thierry Segers

Website: www.thierrysegers.be

Facebook - You Tube

BETROKKENHEID NOLOXBOX

  • compositie, opname en productie single
  • co-organisatie verjaardag-show
  • ondersteuning communicatie (promotie, pers, boekingen)
  • coaching (muziekkeuze, mastering live-banden)
  • video-clips (live, promo & video)

© 2017 NOLOXBOX - alle rechten voorbehouden